School

Nu har jag antligen borjat skolan, men det levde inte upp till mina (omanskligt) hoga forvantningar. Forsta dagen var dock bara en introdag for freshmen och nya elever. Skolan som jag gar i ar stor men jag har nastan lart mig att hitta till alla mina lektioner :D. Dock varkar alla larare snalla aven om de verkar ha valdigt hoga krav pa vad man ska gora, eller sa har det att gora med att jag inte gillar praktiska amnen och darfor har hamnat i svara klasser :(.

Kommentarer
Postat av: Micke P

Skickar några bokstäver med prickar och ringar de verkar ha brist på dem i US. ääääääääääää, åååååååååååååååå, öööööööööööööööö, ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.



Praktiska ämnen? Hade du valt några fler än keramik och 3D-bild? Mor och Far förväntar oss en keramik servis i Julklapp eller kanske en trädgårdstomte i lera, så känn ingen press.

2010-09-01 @ 07:35:21
URL: http://persson-asenius.blogspot.com/
Postat av: Kristina

Jag blir också nyfiken på de praktiska klasserna. Kan du byta ämnen om du känner att du valt fel? Du måste ju känna dig nöjd! Puss ;-) Kristina

2010-09-01 @ 22:27:19
Postat av: Fredrik

Se framfor dig vad du vill gora, tala om det for mentorn/laeraren eller vad det nu kallas, och sa hjaelper han eller hon dig att astadkomma det.



Det finns koder(ASIC) for svenska bokstaever, men man kan nog inte laegga dem pa minnet. Fortsaett som du gor, tycker jag. Eller:

"Om ni kör Windows XP, gå då till Start/Settings/Control Panel/Regional and Language Options.

Vael daer sa vaeljer vi ‘Swedish’. Sedan vaeljer vi ‘Languages’ och daer vaeljer vi ‘Details’.

I rutan ‘Installed Services’ ser vi med stor saekerhet inte ‘Swedish’. Sa vi trycker pa ‘Add’ knappen och vaeljer ‘Swedish’"

http://www.usabloggen.se/2006/02/03/svenska-bokstaver-utomlands/

2010-09-04 @ 01:49:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0