Äntligen tid att packa inför den stora resan!

Hej igen!
Nu börjar det närma sig på riktigt men ännu har nerverna inte riktigt infunnit sig. Men det är klart lite resfeber har jag nog :P.

Idag upptäckte mamma också att min värdmamma inte hade valt att ignorera hennes mail utan att det var hon som hade skickat till fel mailadress. Ganska komiskt med tanke på hur mycket hon har klagat över att min värdmamma Patty inte har svarat. Men nu när hon har upptäckt det kan de säkert få en mycket bättre komunikation.

Igår påbörjade jag packningen efter att ha fått en brev från afs, för er som inte vet det är det företaget som jag åker med till usa, i brevet fick man bland annt med information om hur mycket packning man får ha med sig. I mitt fall var begränsningen 20 kg + handbagage vilket jag tycker är rätt så lite för att få med sig så man klarar sig i ett år men det man inte får med sig kan man ju köpa, vilket blir en bra ursäkt för att shoppa :D

Igår var jag också ute på krogen med Sophia, det var jätteroligt men det är klart att det finns bättre dagar att gå ut på än söndagar. Något som jag ville passa på att göra innan jag beger mig till USA där man inte får dricka förrens man har fyllt 21. Vi började vid stockholms södra men arbetade oss sakta men säkert bort mot centralen för att ta tåget hem. Tyvärr lyckades jag titta på fel dag vid tågtidtabellen vilket resulterade i att det blev nattbuss hem, men hem kom vi :D 

Imorgon ska jag ha en avskedsmiddag för några av mina absolut bästa vänner <3. Jag hoppas att det blir lyckat trots bristen på folk som kan komma :( men det blir säkert bra iaf :D.

Ha det bra
Karin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0